Welkom bij DuinTopia!

Wij zijn Jo en Soetkin, een enthousiast koppel met drie sprankelende kinderen: Dietlinde, Augustijn en Elvire. Als ouders begrijpen we hoe belangrijk het is om onze kinderen een zinvolle en plezierige tijdsbesteding te bieden, vooral tijdens de schoolvakanties.

Met deze overtuiging in ons hart lanceren we deze zomer VZW DuinTopia. Ons initiatief richt zich op het organiseren van boeiende vakantiekampen voor lagere schoolkinderen. Gelegen in het duinenlandschap van Oostduinkerke, op het terrein van Leerwijzer waar Soetkin actief is als directeur.

Als ervaren professionals in het onderwijs, met Jo's 20 jaar ervaring als leerkracht in het onderwijs met specialisaties in lichamelijke opvoeding, bewegingsrecreatie, voeding, economie, wetenschap en techniek (STEM), geloven we sterk in een evenwichtige mix van educatieve, creatieve en sportieve activiteiten.

Bij DuinTopia streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de ontwikkeling van elk kind dat deelneemt aan onze kampen. Samen creëren we herinneringen, ontwikkelen we vaardigheden en stimuleren we de nieuwsgierigheid, allemaal binnen de inspirerende omgeving van de duinen.

Wij kijken ernaar uit om deze zomer een geweldige tijd te beleven met jouw kinderen bij DuinTopia!

Hartelijke groeten,

Jo en Soetkin